Kom i form

Finder sted om onsdagen kl. 18.00-19.30 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Karin Kofoed

Mobil tlf. 30 34 55 73

Holdet favner bredt angående aldersgruppe. Formålet er at nå hele kroppens muskler igennem, lave styrketræning, konditionstræning, samt bruge pt. medbragte redskaber

Vi kommer ikke udenom mave og rygtræning… men vi holder ud. De gode grin og den gode musik bærer os igennem de 1,5 time, med sved på panden og masser af funktionel træning.

Karin har trænet gymnastik i mange år og har en bred vifte af kurser som giver mulighed for afvekslende og glad træning.

Kom I Form starter 20 september 2023 kl. 18-19.30 og slutter 27 marts 2024 og kontingentet er 400 Kr for sæsonen.

Gymnastik for børn i alderen 5-8 år.

“Grundet manglende tilslutning er børnegymnastik aflyst.”

Har dit barn krudt bagi og kunne tænke sig at få aktiveret kroppen, uden for vante omgivelser, så er de mere end velkommen til at komme til gymnastik hver tirsdag fra 16:30 til 17:30.

Vi vil alle sammen få sved på panden, hoppe og danse til god musik, udforske vores motorik og ikke mindst få smil på læben og godt humør.

Jeg Ane, har siden 2010 haft med børn og unge at gøre, både til gymnastik og dans.

Jeg har diverse kurser i bagagen og elsker at se deres udvikling igennem en sæson.

Jeg glæder mig til at se så mange krudtugler som muligt til sjov og ballade hver tirsdag i Østerlars gymnastikhal.

Folkedans

Finder sted om onsdagen kl. 19.30-21.30 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Kirsten Kjeldsen

Mobil tlf. 56 48 12 70

Her danses der lystigt traditionelle folkedanse til levende spillemandsmusik.

Her er plads til alle og efter kyndig vejledning af Kirsten skal det nok lykkes at komme frisk af sted med ”hurretrin” og møller.

Det giver god motion at danse og der holdes en pause hvor den medbragte kaffe nydes. En dejlig undervisning hvor en tradition holdes ved lige med kendte folkedanse.

Kirsten har stor erfaring indenfor folkedansen og har/har haft undervisning flere steder på øen.

Folkedans start er udsat til den 11 Okt. 2023 kl. 19.30-21.30 og slutter 27 marts 2024 og kontingentet er 400 Kr for sæsonen.

Lær alignment yoga med Lene

Yoga

 Finder sted om mandagen kl. 17.15 – 18.30 i gymnastiksalen

Instruktør: Lene Feldthus Andersen

 Lær alignment yoga med Lene

Lene er uddannet i alignment yoga og har suppleret med yogaanatomi. Alignment yoga er yoga, baseret på kroppens naturlige bevægelser, anatomi og biomekanik. Alignment yoga forebygger skader og er en meget sikker form for yoga der kan tilpasses alle. Der er ingen passive stræk eller akavede stillinger, men til gengæld mobiliserede led, godt støttet af aktiverede muskler. Det opbygger mobilitet og styrke på en og samme tid.

Lene sætter fokus på udvalgte dele af kroppen fra gang til gang, så vi kommer godt i dybden og du lærer øvelser til forskellige behov. Men uanset fokus, får du bevæget hele kroppen igennem hver gang. En session indeholder en åndedræts- eller meditationsøvelse, opvarmning, yogaøvelser til dagens kropsfokus og en afslapning til sidst.

Målet er, at du som deltager styrker dine muskler, forbedrer din krops bevægelighed og bevidsthed og finder større mental ro.

Alignment yoga er meget velegnet til vores vestlige krop og livsstil, hvor mange af os har stillesiddende arbejde, er fysisk aktive i fritiden og kan være blevet usmidige af den kombination.

Uddannelser:

  • 200 t alignment yoga hos Louise Fjendbo Jørgensen, der driver yogastudiet Yogalivingpå Frederiksberg
  • Funktionel anatomi hos DGI
  • 50 t terapeutisk yoga og anatomi hos Sofia Josefine Rosenstand fra Roterapi.

Kontingent for perioden 25/9-18/12 2023 kr. 400,-