”Det antiinflammatoriske køkken”

Kurset henvender sig både til dig der af sundhedsmæssige årsager vil ændre kostvaner, men også til dig der helt enkelt ønsker, at kunne tilføre mere ”grønt” til den mad, du plejer at spise.

På dette kursus afdækker vi nogle af kilderne til inflammation i kroppen, og først og fremmest arbejder vi med sunde og nærende råvarer, som ender ud i en lækker buffet, som vi nyder sammen. Hver gang vil der være et kort oplæg om inflammation.

Kurset, som kører over 4 uger, afholdes i ”Multihuset” i Østerlars, onsdage 13/3, 20/3, 27/3 og 3/4 fra klokken 16:30 til 20:00.

Kurset koster 600 kr. og betales her: TILMELDING Her Udover kurset pris kommer 75 kr. pr gang til råvarer som betales direkte til underviseren på mobilepay før kursusstart. Mail om dette udsendes til holddeltagerne. Har du spørgsmål til kurset, så ring endelig til Hanne på 40 84 69 47

Hanne Hansen er uddannet Ernærings- og Urteterapeut og indehaver af firmaet ”Mad er Medicin”.

Det var utroligt dejligt og berigende at være med på antiinflammatorisk mad kursus hos Hanne. Jeg blev fyldt op af ny inspiration og en ny måde at tænke på i forhold til hvad jeg putter i munden, og det var et kæmpe løft at lave mad i andre omgivelser i en gruppe med andre, som havde lige så stor interesse og nysgerrighed over for ernæring og sundhed. Det var en fornøjelse at skabe en fantastisk menu på kort tid. Der blev sludret og hygget omkring hele processen, og det var pludseligt ikke bare en hverdags opgave som skulle løses og overstås. Jeg har fået mange nye indsigter og min indstilling til at lave mad og samle mad fra naturen er blevet hævet op til et højere niveau.” Mehda Sector

Kom i form

Finder sted om onsdagen kl. 18.00-19.30 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Karin Kofoed

Mobil tlf. 30 34 55 73

Holdet favner bredt angående aldersgruppe. Formålet er at nå hele kroppens muskler igennem, lave styrketræning, konditionstræning, samt bruge pt. medbragte redskaber

Vi kommer ikke udenom mave og rygtræning… men vi holder ud. De gode grin og den gode musik bærer os igennem de 1,5 time, med sved på panden og masser af funktionel træning.

Karin har trænet gymnastik i mange år og har en bred vifte af kurser som giver mulighed for afvekslende og glad træning.

Kom I Form starter 20 september 2023 kl. 18-19.30 og slutter 27 marts 2024 og kontingentet er 400 Kr for sæsonen.

Cirkus/Akrobatik
/Gymnastik.

Hej. Jeg hedder Daryan, er 19 år og kommer fra Ukraine.

Jeg er grundtræner. Jeg tilbyder børn 5 – 13 år træning i cirkuskunst( som er gymnastik, akrobatik, balancering, luftgymnasik, parakrobatik m.v)

En vidunderlig kunstretning, hvor kroppens muskler vil blive inddraget. Børn vil få mulighed for at gøre unikke ting med deres kroppe og til sidst vælge den genre af cirkuskunst, der interesserer dem mest. En fantastisk aktivitet for børn, som giver dig mulighed for at frigive energi efter en hel dag med at sidde i skolen og gadgets, forebyggelse af skoliose og muskelhypertonicitet.

Der trænes tre gange om ugen (onsdag kl. 16-torsdag kl. 16.30 og lørdag kl. 15.30) i gymnastiksalen på Østerlars gamle skole.

Det koster 360 Kr. om måneden.

Folkedans

Finder sted om onsdagen kl. 19.30-21.30 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Kirsten Kjeldsen

Mobil tlf. 56 48 12 70

Her danses der lystigt traditionelle folkedanse til levende spillemandsmusik.

Her er plads til alle og efter kyndig vejledning af Kirsten skal det nok lykkes at komme frisk af sted med ”hurretrin” og møller.

Det giver god motion at danse og der holdes en pause hvor den medbragte kaffe nydes. En dejlig undervisning hvor en tradition holdes ved lige med kendte folkedanse.

Kirsten har stor erfaring indenfor folkedansen og har/har haft undervisning flere steder på øen.

Folkedans start er udsat til den 11 Okt. 2023 kl. 19.30-21.30 og slutter 27 marts 2024 og kontingentet er 400 Kr for sæsonen.

Cantienica® -Begynderhold

Cantienica® -Begynderhold

I Multihuset i Østerlars
Opdag og styrk din Bækkenbund efter Cantienica® -metoden
tirsdage 2.4.2024 kl 9.45-10.45, 8×1 time, dvs t.o.m. 21.5.2024
Ved: Tabea Zimmermann
Stavsdalvej 15B
Østerlars
3760 Gudhjem
Mobil: 60643639
tabea@mamabodynsoul.com

Lær alignment yoga med Lene

Yoga

 Finder sted om mandagen kl. 17.15 – 18.30 i gymnastiksalen

Instruktør: Lene Feldthus Andersen

 Lær alignment yoga med Lene

Lene er uddannet i alignment yoga og har suppleret med yogaanatomi. Alignment yoga er yoga, baseret på kroppens naturlige bevægelser, anatomi og biomekanik. Alignment yoga forebygger skader og er en meget sikker form for yoga der kan tilpasses alle. Der er ingen passive stræk eller akavede stillinger, men til gengæld mobiliserede led, godt støttet af aktiverede muskler. Det opbygger mobilitet og styrke på en og samme tid.

Lene sætter fokus på udvalgte dele af kroppen fra gang til gang, så vi kommer godt i dybden og du lærer øvelser til forskellige behov. Men uanset fokus, får du bevæget hele kroppen igennem hver gang. En session indeholder en åndedræts- eller meditationsøvelse, opvarmning, yogaøvelser til dagens kropsfokus og en afslapning til sidst.

Målet er, at du som deltager styrker dine muskler, forbedrer din krops bevægelighed og bevidsthed og finder større mental ro.

Alignment yoga er meget velegnet til vores vestlige krop og livsstil, hvor mange af os har stillesiddende arbejde, er fysisk aktive i fritiden og kan være blevet usmidige af den kombination.

Uddannelser:

  • 200 t alignment yoga hos Louise Fjendbo Jørgensen, der driver yogastudiet Yogalivingpå Frederiksberg
  • Funktionel anatomi hos DGI
  • 50 t terapeutisk yoga og anatomi hos Sofia Josefine Rosenstand fra Roterapi.

Kontingent for perioden 25/9-18/12 2023 kr. 400,-