Her 2024 Prøver vi en genstart af fodbold i Østerlars/Gudhjem. Vi prøver indtil videre at være igang de fleste onsdage kl. 19.00

ØB Fodbold er kåret som både Årets Fodboldklub 2013 og Årets Ungdomsklub 2013.  Det siger alt om det fine arbejde, som vores ledere, hjælpere, spillere og forældre lægger i klubben hver uge.

Østerlars Boldklub har naturligvis til formål at give dig mulighed for at dyrke fodbold. Men vores vægt er lagt på det sociale – både før, under og efter træning og kamp. Det er fordi vi gerne vil sikre, at det er trygt og sjovt at spille fodbold, og at ØB Fodbold er et sted, hvor man hygger sig sammen med sine holdkammerater.

På banen handler det om at gøre børnene gode til at spille fodbold, og at sørge for, at de lærer noget både til træning og kamp. Trænerne arbejder for at sikre, at der er en god balance mellem hver enkelt barns færdigheder og udfordringer, og de hver især udvikler sig ikke bare teknisk, fysisk og taktisk, men bestemt også psykisk.

UDSTYR

Til træning skal du bruge t-shirt, shorts og gummisko. Vi vil anbefale, at du anskaffer dig benskinner og foldboldstøvler.

Til kamp sørger klubben for spilledragt – det vil sige t-shirt, shorts og strømper. Du skal selv medbringe fodboldstøvler og benskinner, og skinner er direkte påkrævet for at spille kamp.

VIL DU VIDE MERE?

Se medlems-siderne med nyheder, resultater og arrangementer.