Synes du, at det er sjovt at løbe, springe og kaste? Så er atletik noget for dig. Her konkurrerer du mest mod dig selv, men er sammen med andre. Så selv om du dyrker individuel sport, kan du stadig nyde et socialt samvær her.

Fællesskab og hygge er to nøgleord for os. Vi har altid en kaffekurv og kage med til både de ugentlige løb og til de store stævner.

Vi har plads til alle – både nybegyndere og erfarne.

Løb
Vi løber hver uge i Gudhjem og i Rø Plantage. Hele året.

Som løber er der rig mulighed for at deltage i de mange tilbud, der er på øen. Vi har deltagere i Grand Prix løbene, i Cross Cup, i Bornholmsmesterskaber både på bane, på landevej og i Cross, i Etape Bornholm, i Solopgangsmaraton, og i mange andre.

Vi er endda selv arrangør af to Grand Prix løb: Stavehølløbet i juni med start i Østerlars og Borgedalsløbet i september i Rø Plantage.

Vi har ikke tilbud om løbetræning for børn, men de er meget velkomne til at løbe med de voksne. Og er der interesserede til begyndertræning, vil vi godt starte et hold op.

Atletik
Vi tilbyder atletiktræning for børn og unge. Om sommeren træner vi på Østerlars stadion, og om vinteren i Mosaikskolens gymnastiksal, hvor man sagtens kan både løbe, springe og kaste.

Vi deltager i de stævner, der er på Bornholm. Om sommeren på Rønne Stadion, og om vinteren i Søndermarkshallen i Rønne, hvor der er fine forhold til atletik.

Træningstider

ATLETIK
Onsdag kl. 17.00 – 18.30 på Østerlars stadion

 LØB
Søndag kl. 10.00 P-pladsen ved skovfogedboligen på Sigtevej
Tirsdag kl. 17.00 P-pladsen ved Gudhjem Svømmehal

Tjek også kalenderen

Kontakt

ATLETIK
Kirsten Møller
tlf. 40 25 83 73

LØB
Helle Buus
tlf. 56 49 84 45