Sommerdans for alle:

Peter Vadim underviser i en stil, der har sit afsæt i Contemporary Dance. Det betyder, at elementer fra mange forskellige stilarter er inkorporeret i bevægelserne. Der er meget fokus på gulvøvelser, hvor hele kroppen bliver styrket og smidig. Vi træner også balance, koordination og udstrækning. Vi går i dybden med forskellige øvelser, som sættes sammen til en kort serie i slutningen af hver danseklasse. Peter har en bred musiksmag, som kommer til udtryk i undervisningen. Alle er velkomne – både begyndere, letøvede og øvede.

10 turs kort koster 500 kr som betales til instruktøren. Det foregår om onsdagen kl. 18-20 i gymnastiksalen.

Peter Vadim har undervist i dans siden 1996. Han er uddannet på Den Danske Scenekunstskole. Han har arbejdet som danser, koreograf og performer på teatre og film i både Danmark og udlandet. Bl.a. Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, Glassalen i Tivoli, Christiania, Regner Grasten Film og offentlige steder.

Stole gymnastik

Finder sted om onsdagen kl. 10 -11 i gymnastiksalen.

Instruktør: Kirsten Kjeldsen  tlf. nr 56 48 12 70

Her samles ca 20 damer til motion, hvor alle kan være med.

Stole inddrages som en del af timen alt efter evne hos udøverne. Kroppen bliver rørt fra top til tå, til dejlig musik.

Det sociale vægtes højt, dog skal man ikke være bange for at møde op som ny, da alle er velkommen på holdet og bliver taget godt imod.

Kirsten har mange års erfaring som leder af denne aldersgruppe.. så mød trygt op torsdag formiddag og få dejlig motion for krop og sjæl.

Kontingent for perioden 22 sep. 2021 – 6 april 2022 er 250 Kr.

Kom i form

Finder sted om onsdagen kl. 18.00-19.15 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Karin Kofoed

Mobil tlf. 30 34 55 73

Holdet favner bredt angående aldersgruppe. Formålet er at nå hele kroppens muskler igennem, lave styrketræning, konditionstræning, samt bruge pt. medbragte redskaber

Vi kommer ikke udenom mave og rygtræning… men vi holder ud. De gode grin og den gode musik bærer os igennem de 1,5 time, med sved på panden og masser af funktionel træning.

Karin har trænet gymnastik i mange år og har en bred vifte af kurser som giver mulighed for afvekslende og glad træning.

Kontingent for perioden 22 sep. 2021 – 6 april 2022 er 350 Kr.

Folkedans

Finder sted om onsdagen kl. 19.30-21.30 i gymnastiksalen.

Instruktør.: Kirsten Kjeldsen

Mobil tlf. 56 48 12 70

Her danses der lystigt traditionelle folkedanse til levende spillemandsmusik.

Her er plads til alle og efter kyndig vejledning af Kirsten skal det nok lykkes at komme frisk af sted med ”hurretrin” og møller.

Det giver god motion at danse og der holdes en pause hvor den medbragte kaffe nydes. En dejlig undervisning hvor en tradition holdes ved lige med kendte folkedanse.

Kirsten har stor erfaring indenfor folkedansen og har/har haft undervisning flere steder på øen.

Kontingent for perioden 6 okt. 2021 – 6 april 2022 er 350 Kr.

Videre til værktøjslinje